Nadaljevalna Davčna šola

NADALJEVALNA DAVČNA ŠOLA

Nadaljevalna davčna šola obsega 36 ur in je nadgradnja (dosedanje) Davčne šole. Ob koncu šole bo po želji posameznika možno opraviti preizkus znanja. Pogoj za pristop k Nadaljevalni davčni šoli, je predhodno uspešno opravljena Davčna šola! S šolo želimo poglobiti obstoječa znanja in jih razširiti z novimi predmetnimi področji, ki niso bila predstavljena v Davčni šoli, kot npr.: DDV, Sodbe Evropskega sodišča s področja DDV, Dohodnina v praksi, Davčni postopek, Praktični primeri uporabe mednarodnih sporazumov o izogibanju dvojnega obdavčevanja iz naslednjih področij, Davek od dohodkov pravnih oseb itd.

Program je zasnovan izključno na praktičnih izvajanjih z najzahtevnejšimi primeri na najaktualnejših davčnih področjih. Prepričani smo, da vam bo Nadaljevalna davčna šola obogatila vašo prakso. Nadaljevalna davčna šola se organizira v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, na Dimičevi 13, v Ljubljani, z vsemi, vam že poznanimi, bonitetami.

OPOMBE

Za plačilo v enkratnem znesku nudimo 5 % popust, možno pa je tudi plačilo na največ 3 obroke. Prilagamo informativno prijavo, ki jo izpolnjeno vrnite na naš naslov in v primeru zadostnega števila interesentov bomo šolo tudi izvedli. Pred začetkom šole vam bomo po pošti poslali gradivo, pričakujemo pa tudi vaša vprašanja, ki jih bomo na samem izvajanju obdelali.

 Veselimo se ponovnega srečanja z vami! Vljudno vabljeni!

Novice in obvestila v zvezi z Nadaljevalno davčno šolo spremljajte na naši spletni strani!

dfi logo pravi

Davčno - finančni raziskovalni inštitut

Ulica Vita Kraigherja 5

2000 Maribor

Tel.: 02-25-00-546

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prisotni na strani

Na strani je 25 gostov in ni članov .

Free business joomla templates